Generations-skifte i krangigant

tirsdag d. 28. oktober 2008 10:41
ArrayCreated: tir, 10/28/2008 - 10:41Bestyrelsen for entreprenørvirksomheden BMS har, i tæt arbejde med selskabets ledelse, valgt at gennemføre et længe planlagt generationsskifte på posten som adm. direktør.Således fratræder Søren Jansen, 62 år, ved årsskiftet og overlader posten til direktør Jens Enggaard.

Jens Enggaard, 40 år, civ.ingeniør, HD, har et indgående kendskab til branchen, tidligere som adm.direktør i Kran Ringen, der i dag indgår i BMS koncernen, og som bestyrelsesmedlem i såvel KR Wind A/S, et af verdens førende selskaber inden for montage af vindmøller, som i TP Kranar AB, et datterselskab i BMS, og i Mammoét Holding Norge, der er delvist ejet af BMS.

Generationsskiftet medfører ingen ændring i strategien i BMS, da bestyrelsen ønsker at fortsætte den kurs, som ejerne og den nuværende ledelse har valgt.

?BMS er en økonomisk- og markedsmæssigt utrolig stærk funderet virksomhed, hvilket er en position, som Søren Jansen har været en meget central person i at etablere, siger bestyrelsesformand Peter Kofoed.

BMS er Skandinaviens førende virksomhed inden for udlejning af mobilkraner og lifte, ligesom selskabet udfører komplicerede montageopgaver på blandt andet kraftværker, raffinaderier, etc. og i forbindelse med store anlægsopgaver i ind- og udland. Selskabet beskæftiger mere end 400 medarbejdere og havde i 2007 en omsætning på godt 550 millioner kroner.

Søren Jansen fortsætter med opgaver inden for strategiudvikling i BMS, som bestyrelsesformand i BMS? svenske datterselskab TP Kranar AB og som BMS? repræsentant inden for arbejdsmiljøområdet i såvel dansk som europæisk regi. Desuden sidder Søren Jansen i et antal bestyrelser i øvrige danske virksomheder.

Læs hele artiklen på ErhvervsBladet.dk