DHB 2014: Vandel Gokart

lørdag d. 07. juni 2014 19:54
Til DHB kan du også køre Gokart mod dine venner. Læs om banen og mulighederne her


   


Med solen stående højt på himlen står en masse biler udstillet inde på selve pladsen til DHB 2014, men bevæger man sig ned mod pit-campen er der mulighed for at prøve sine kræfter af med en gokart hos Vandel Gokart. En oplevelse, der giver dig spædning helt op i det røde felt.


På den 900 meter lange bane med 14 sving er der plads til omtrent 20 kørere på samme tid, hvor der køres syv minutter til en pris af 100 kroner pr. gokart. Gokarttypen, der bruges til dette event, består af en Honda-motor med 9,0 hestekræfter, hvilket giver en estimeret topfart ned ad langsiderne på omkring 80 km/t. Dertil er de udstyret med slicks-dæk samt hydrauliske bremser, som sikrer både bedre og senere nedbremsning.


LÆS OGSÅ: DHB 2014: DHB i billeder


Banen er fed og ret udfordrende. Med en hældning rundt i et sving på lige godt 120 centimeter efterfulgt af endnu et sving med to meters hældning, og taget i betragtning af, at man sidder enormt tæt på jorden, må banen altså siges at være ganske udemærket.


Er syv minutter på banen ikke nok, er der mulighed for at hive fat i nogle af de officials, der står ved indgangen. Forvent en tur på 15 minutter til en pris af lige godt 200 kroner pr. gokart. Til dagligt køres også flere forskellige løbstyper, som der kan læses meget mere om på www.VandelGokart.dk.

Læs hele artiklen på Pro-Street.dk